Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Poteš aj ty svoju maminu na deň matiek: najlepší darček je ten z lásky

Deň matiek je špeciálna príležitosť, ktorá sa každoročne oslavuje na počesť matiek a materských postáv. Je to čas prejaviť uznanie za bezpodmienečnú lásku a podporu, ktorú matky poskytujú počas svojho života. Jedným z najlepších spôsobov, ako vyjadriť svoju lásku a vďačnosť, je dať im premyslený a zmysluplný darček.

Deň matiek je sviatok, ktorý sa oslavuje v mnohých krajinách po celom svete, zvyčajne druhú májovú nedeľu. Tento sviatok je spôsob, ako si uctiť a osláviť matky a materské postavy za ich lásku, obetavosť a tvrdú prácu pri výchove detí a podpore rodín. Veď maminky sú tie, ktoré nám z domu tvoria domov, a treba im za to ďakovať nie len na deň matiek. Tradícia Dňa matiek siaha do starovekých civilizácií ako Grécko a Rím, kde sa konali festivaly na počesť materských bohýň.

Najlepší darček ku dňu matiek

Kozmetika je skvelým tipom na darček ku Dňu matiek, pretože vašu mamu nielen rozmaznáva aby sa cítila byť stále krásna, ale zároveň ukazuje, že vám záleží na jej blahu. Existuje veľa rôznych druhov kozmetiky, z ktorých si môžete vybrať, ako sú produkty starostlivosti o pleť, make-up či telová kozmetika, takže môžete ľahko nájsť niečo, čo bude vaša mamina milovať. Odporúčame široký výber viac ako 400 produktov českej prírodnej kozmetiky Bione Cosmetics.

Starostlivosť, ktorá poteší

Produkty starostlivosti o pleť sú obľúbenou voľbou ku dňu matiek, pretože pomáhajú udržiavať pokožku zdravú a žiarivú. Hydratačné krémy, pleťové masky a séra sú len niekoľkými príkladmi produktov starostlivosti o pleť, ktoré môžu byť skvelým darčekom. Hľadajte produkty, ktoré sú prispôsobené typu pleti vašej maminy, ako sú produkty proti starnutiu alebo produkty pre citlivú pleť.

Poteš aj ty svoju maminu na deň matiek: najlepší darček je ten z lásky, poteš aj ty na deň matiek 14.5.2023

Existuje veľa dôvodov, za ktoré byť vďačný našim fantastickým maminám

Mamy sú jednou z najdôležitejších postáv v našom živote a je veľa dôvodov, prečo by sme im mali byť vďační. Tu je len niekoľko hlavných, aby si si aj ty pripomenul/a, aké sú dôležité

1. PRIVIEDLI NÁS NA SVET
Matky prechádzajú neuveriteľným zážitkom, keď nás nosia a rodia. Je to obrovská obeta, ktorú prinášajú, aby nás priviedli na svet a dali nám dar života.

2. POSKYTUJÚ NÁM LÁSKU A PODPORU
Od chvíle, keď sa narodíme, nám matky poskytujú bezpodmienečnú lásku a podporu. Vždy sú tu, aby nás utešovali, viedli a pomáhali nám v životných vzostupoch a pádoch.

3. DÁVAJÚ NÁM KUS ZO SEBA
Mamy nás učia mnohým dôležitým zručnostiam, ktoré potrebujeme, aby sme v živote uspeli, napríklad ako komunikovať, ako sa o seba starať a ako byť láskavý a súcitný k ostatným.

4. OBETUJÚ SA PRE NAŠE BLAHO
Matky sa často obetujú vo svojom živote, aby zabezpečili, že máme všetko, čo potrebujeme, aby sme boli zdraví, šťastní a úspešní. Môžu obetovať svoju vlastnú kariéru, čas a energiu, aby sa o nás postarali a zabezpečili naše potreby.

5. FORMUJÚ TO, KÝM SME
Naše maminy majú obrovský vplyv na to, kým sa staneme ako ľudia. Vštepujú hodnoty, presvedčenia a postoje, ktoré s nami zostanú po zvyšok nášho života.

To je len zopár dôvodov, prečo by sme mali byť našim mamám vďační. Sú naozaj úžasné a zaslúžia si všetku lásku a uznanie, ktoré im môžeme dať.

Ďakujeme! ♥

Maminy si zaslúžia len to najlepšie

Bezpečná, 100% prírodná kozmetika, ktorá poteší každú maminu. U nás máte široký sortiment a vysokú kvalitu. 
Nestíhate nič vymýšľať? Máme pre Vás v ponuke darčekové balíčky ako stvorené pre Vašu maminu. Môžete si tiež vytvoriť svoj vlastný u Vás doma. použiť môžete napríklad celofán, do ktorého zabalíte šampón a kondicionér z exkluzívnej rady Exclusive, maminu najobľúbenejšiu sladkosť a darčekové prianie s poďakovaním.

Mohlo by vás zaujímať

Ako na bielenie zubov bezpečne?

Bielenie zubov je populárnym riešením v boji proti zafarbeniu zubov spôsobenému pitím kávy, jedením určitých potravín, fajčením a prirodzeným procesom starnutia. 

Zbavte sa vrások retinolom

Retinol poslené roky priťahuje obrovskú pozornosť výrobcov kozmetiky a starostlivosti o pleť. Ženy okolo 30 veku života si začínajú všímať prvé náznaky vrások a najdostupnejšou ...

Účinný tip na bolesť kĺbov a svalov

Bolesť ako taká všeobecne znižuje kvalitu nášho života. Keď nás bolia kĺby, svaly či kosti, môže to mať viacero príčin. Medzi tie najzákladnejšie patrí napríklad zmena stravovacích návykov ...

ODOBERAJTE AJ VY NÁŠ NEWSLETTER

Prihláste sa do nášho newsletteru a dozviete sa 
o aktuálnych zľavách a novinkách medzi prvými.

Ušetrite na poštovnom. 
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*

Ušetrite na poštovnom.
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*