Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Prírodný BB krém od Bione pre všetky typy pleti

Vo svete kozmetiky existuje nespočetné množstvo produktov, ktoré tvrdia, že ponúkajú spôsob, ako získať dokonalú pleť. Uprostred tohto mora možností vyniká svojimi výnimočnými vlastnosťami jeden všestranný produkt – BB krém

BB krém, ktorý milujú nadšenci krásy po celom svete, spôsobil revolúciu v spôsobe, akým pristupujeme k starostlivosti o pleť a make-upu. V tomto článku preskúmame, prečo je BB krém nevyhnutnou súčasťou vašej kozmetickej rutiny, aké sú jeho výhody pre rôzne typy pleti a prečo je prírodný BB krém od Bione Cosmetics dokonalou voľbou pre bezchybnú pleť.

Čo je to BB krém a čo znamená skratka BB cream?

BB krém, skratka pre Beauty Balm alebo Blemish Balm. BB krém, po slovensky, skratka pre „balzam na krásu“ alebo „balzam na škvrny“, je viacúčelový produkt, ktorý ponúka nespočetné množstvo výhod. Spája v sebe vlastnosti starostlivosti o pleť a make-upu, vďaka čomu je nevyhnutnou položkou pre tých, ktorí hľadajú jednoduchú, ale účinnú kozmetickú rutinu. BB krém nielen kryje, ale aj vyživuje a chráni pokožku. Jeho ľahká textúra umožňuje jednoduchú aplikáciu, vďaka čomu je ideálny na každodenné nosenie pre všetky typy pleti.

Prečo je BB krém pre našu pleť najlepší?

Hlavným dôvodom, prečo BB krém kraľuje v kozmetickom priemysle, je jeho schopnosť zefektívniť vašu kozmetickú rutinu. Len s jedným produktom môžete dosiahnuť viacero výsledkov, čo vám ušetrí čas, peniaze a námahu. BB krém pôsobí ako základný náter, zvlhčovač a opaľovací krém, všetko v jednom. Jeho všestrannosť mu umožňuje prispôsobiť sa rôznym tónom a typom pleti a poskytuje prirodzený a žiarivý povrch. Či už máte suchú, mastnú, zmiešanú alebo citlivú pleť, BB krém môže byť prispôsobený vašim potrebám. Navyše, BB krém od Bione je vhodný aj pre problematickú pleť s akné, pretože vďaka svojmu účinnému zloženiu nie len akné zakryje, ale po celý deň ho aj ošetruje a lieči.

Je BB krém vhodný aj pre moju pleť?

BB krém od Bione je vhodný pre širokú škálu typov pleti a problémov. Jeho ľahké zloženie z neho robí vynikajúcu voľbu pre mastnú alebo aknóznu pleť. BB krémy Bione obsahujú zložky ako kyselina salicylová, ktoré pomáhajú kontrolovať prebytočnú mastnotu a redukujú vyrážky. Schopnosť BB krému vyrovnať tón pleti a zakryť nedokonalosti ho robí univerzálne príťažlivým.

Ako správne použiť BB krém

Používanie BB krému je hračka aj pre tých, ktorí sú vo svete líčenia noví. Začnite s čerstvo vyčistenou a navlhčenou tvárou. Vezmite malé množstvo BB krému a naneste bodky na čelo, líca, nos a bradu. Krém jemne vmiešajte končekmi prstov, štetcom alebo hubkou na make-up, čím zaistíte rovnomerné pokrytie. BB krém pridávajte postupne, aby ste dosiahli požadovanú úroveň krytia. Nezabudnite ho rozotrieť aj smerom ku krku pre hladký a jednotný vzhľad. Dokončite jemným poprášením priesvitného púdru, aby BB krém stuhol a užite si svoju krásnu pleť bez námahy.

Prírodný 100% bio BB krém od Bione Cosmetics

Pokiaľ ide o BB krém, prírodná možnosť je často tou najlepšou voľbou pre zdravie vašej pokožky a životné prostredie. Bione Cosmetics ponúka pozoruhodný prírodný BB krém, ktorý prekonáva očakávania. Tento BB krém je 100% prírodný a bez škodlivých chemikálií, čo zaisťuje, že vaša pokožka nebude vystavená zbytočným toxínom. Využíva silu prírody na zjednotenie tónu pleti, rozjasnenie pleti a bezchybné zakrytie nedokonalostí.

Mastná pleť, akózna pleť ale i suchá a normálne si prídu na svoje!

S prírodným BB krémom Bione Cosmetics si môžete s istotou vychutnať jeho výhody, aj keď máte pleť so sklonom k akné. Zahrnutie zložiek bojujúcich proti akné v kombinácii s jemným zložením pomáha kontrolovať a upokojovať podráždené vyrážky a zároveň poskytuje krásny vzhľad. Ak sa rozhodnete pre prírodný BB krém, investujete do produktu, ktorý nielen zlepší vzhľad vašej pokožky, ale zároveň podporí jej dlhodobé zdravie.

Bione Cosmetics
S láskou k Vám a k prírode

Mohlo by vás zaujímať

Ako na bielenie zubov bezpečne?

Bielenie zubov je populárnym riešením v boji proti zafarbeniu zubov spôsobenému pitím kávy, jedením určitých potravín, fajčením a prirodzeným procesom starnutia. 

Zbavte sa vrások retinolom

Retinol poslené roky priťahuje obrovskú pozornosť výrobcov kozmetiky a starostlivosti o pleť. Ženy okolo 30 veku života si začínajú všímať prvé náznaky vrások a najdostupnejšou ...

Účinný tip na bolesť kĺbov a svalov

Bolesť ako taká všeobecne znižuje kvalitu nášho života. Keď nás bolia kĺby, svaly či kosti, môže to mať viacero príčin. Medzi tie najzákladnejšie patrí napríklad zmena stravovacích návykov ...

ODOBERAJTE AJ VY NÁŠ NEWSLETTER

Prihláste sa do nášho newsletteru a dozviete sa 
o aktuálnych zľavách a novinkách medzi prvými.

Ušetrite na poštovnom. 
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*

Ušetrite na poštovnom.
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*