Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Poradňa krásy Bione Cosmetics

Neviete si rady s kúpou prírodnej kozmetiky? Sme tu pre vás, poradíme vám!

Dobrý deň.
Mám problém s akné a rada by som zistila, či máte nejaký druh kozmetiky určenú na potlačenie tvorby komedónov a proti mastnej pleti? Ďakujem za odporúčanie.

Monika, Nitra

Dobrý deň Monika,
pri tvorbe komedónov je v prvom rade potrebné optimalizovať stravu, vylúčiť mastné jedlá a taktiež kontaktovať kožného lekára. Popri odbornom odporúčaní od kožného vám určite oporúčame kozmetické výrobky z rady: Antakne - denné čistiace tonikum, salicylový lieh s tea tree a mentolom, intenzívne pleťové sérum, pleťový peeling.

Bione

Napíšte nám, radi vám odpovieme

Dobrý deň.
Rada by som sa spýtala, či pleťové krémy vašej značky obsahujú parabény, ktorým sa zásadne vyhýbam, nakoľko hľadám prednostne prírodnu kozmetiku.

Katka, Urmince

Dobrý deň Katka,
kozmetické výrobky značky Bione neobsahujú parabény, silikóny, voľné ropné uhľovodíky, ftaláty a ani SLS či SLES. Suroviny a materiály, ktoré sú využívané pri výrobe kozmetiky sú prevažne z obnoviteľných prírodných zdrojov. Všetky tieto informácie sa dočítate v našej deklarácií o zložení kozmetiky

Bione

Dobrý deň,
zaujala ma vaša značka, preto by som sa rada informovala, či sa vaše bio výrobky môžu na telo a vlasy používať aj v tehotenstve, ďakujem za radu :-).

Zuzka, Čadca

Dobrý deň Zuzka,
Nakoľko sú výrobky v BIO kvalite, to znamená, že na ich výrobu sú použité prírodné produkty tak nevidím žiadny dôvod, prečo by ste ich nemohli používať aj v tehotenstve 😊. Všetky výrobky, ktoré sú prírodné sú vhodné aj pre novorodeniatka ale i celkovo, pre deti. Ich zloženie je veľmi jemné a nemá im tam čo ublížiť. Dajte si však pozor, aby na obrázku bola zelená značka ,,BIO“. 6% našich výrobkov nieje v 100%-tnej bio kvalite, a na takých produktoch nie je zelená značka BIO na obrázku.

Bione

Dobrý deň, 
prosím vás pre aký vek je určený krém a sérum s kyselinou hyalurónovou Hyaluron Life? Ďakujem.

Anna, Pezinok

Dobrý deň Anna,
Ťažko určiť správny vek. Táto kozmetická rada je založená na kysline hyalurónovej, ktorá sa nám z pleti vekom postupne vytráca. U niekoho vo veku 30 rokov, u niekoho vo veku 40 rokov, no môže sa i v 22 veku. Pokiaľ máte pocit, že Vaša pokožka stráca tonus, lesk, pružnosť a pevnosť, objavujú sa hlbšie vrásky, môžete po rade Hyaluron life pokojne siahnuť. Pokiaľ ste sa v tom nenašli, je pre Vás ešte priskoro dopovať pokožku kyselinou hyalurónovou.

Bione

Dobrý deň,
môžem sa opýtať,či máte k dispozícii aj vzorky šampónov?

Maja, Tvrdošín

Dobrý deň Majka,
naše šampóny stoja približne 4€, na tak lacné produkty vzorky žiaľ nevyrábame, je to neekologické. Veríme v to, že ak zákazníkovi nesadne vôňa alebo zloženie produktu, iste ním poteší mainu, sestru, ocina či dedka.
Ponúkame Vám kompletné poradenstvo, či telefonicky, mailom alebo na facebooku, aby ste si vybrali čo najlepšie.

Bione

Dobrý deň,
Dlhší čas bojujem so seboreickou dermatitídou vo vlasoch a na tvári. Nedávno som si na vaše odporúčanie objednala vaše výrobky - šampón a denný krém. Už po niekoľkých dňoch videla zlepšenie. Lupiny z vlasov pomaly miznú a pleť sa mi o dosť zlepšila. Skúšala som už rôzne drahé prípravky z lekárni a nič mi nepomohlo tak, ako vaše výrobky. Týmto sa Vám chcem poďakovať, veľmi ste mi pomohli s mojím niekoľkoročným problémom Odporúčam všetkým, ktorí majú problematickú pleť a vlasy, a nesmiem zabudnúť podotknúť, že vaše výrobky sú aj za super ceny. Ďakujem ešte raz

Iveta, Trenčín

Dobrý deň milá Iveta,
Veľmi sa tešíme, že ste spokojná. Vašimi slovami ste nám spríjemnili deň. Nezabudnite občas kozmetiku prestriedať, aby si pokožka či vlásky nezvykli príliš na určité látky, potom už prípravky nemusia mať taký účinok. Veľmi ste nás Vašou správou potešili a prajeme Vám ešte krásny deň.

Bione

Dobrý deň,
môžem kombinovať šampón z inej rady napr. s keratínom a panthenolom s maskou a balzamom z rady keratín kofeín? Alebo radšej minúť čo mám a potom kúpiť všetko z inej rady?

Silvia, Nováky

Dobrý deň Silvia,
Rady môžete kombinovať bez problémov. Samozrejme, je lepšie mať produkty z jednej rady pre zvýšenie efektu, ale vôbec nič sa nestane keď produkty v tomto prípade skombinujete.
Treba sa na to pozerať aj ekonomicky a ekologicky, domíňať čo máte a potom kúpiť nové.
Vo Vašom prípade sú obe rady založené na keratíne, nevidím problém v ich kombinácií. Majte ešte krásny deň.

Bione

Mohlo by vás zaujímať

Ako na bielenie zubov bezpečne?

Bielenie zubov je populárnym riešením v boji proti zafarbeniu zubov spôsobenému pitím kávy, jedením určitých potravín, fajčením a prirodzeným procesom starnutia. 

Zbavte sa vrások retinolom

Retinol poslené roky priťahuje obrovskú pozornosť výrobcov kozmetiky a starostlivosti o pleť. Ženy okolo 30 veku života si začínajú všímať prvé náznaky vrások a najdostupnejšou ...

Účinný tip na bolesť kĺbov a svalov

Bolesť ako taká všeobecne znižuje kvalitu nášho života. Keď nás bolia kĺby, svaly či kosti, môže to mať viacero príčin. Medzi tie najzákladnejšie patrí napríklad zmena stravovacích návykov ...

ODOBERAJTE AJ VY NÁŠ NEWSLETTER

Prihláste sa do nášho newsletteru a dozviete sa 
o aktuálnych zľavách a novinkách medzi prvými.

Ušetrite na poštovnom. 
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*

Ušetrite na poštovnom.
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*