Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Starostlivosť o akóznu pleť

Akné je bežné počas puberty. Hormóny sú doslova hore nohami čo spôsobuje, že pokožka vytvára príliš veľa kožného mazu. Najviac mazu sa tvorí na čele, nose a brade, táto oblasť – zóna T – je miestom, kde je človek najviac náchylný na tvorbu pupienkov, čiernych bodiek či zápalov.

Umyte si tvár dvakrát denne (nie viac) teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom v 100% BIO kvalite z prírodných surovín. S pokožkou zaobchádzajte extra jemne. Príliš veľa umývania a drhnutia môže spôsobiť podráždenie pokožky. Nedotýkajte sa tváre prstami ani sa neopierajte o predmety, ktoré zhromažďujú kožný maz a zvyšky pokožky, ako je váš telefón. Ak nosíte okuliare alebo slnečné okuliare, uistite sa, že ich často čistíte, aby olej neupchal póry okolo očí a nosa.

NEVYTLÁČAJTE SI VYRÁŽKY

Je to veľmi lákavé, ale tu je dôvod, prečo by ste to nemali robiť: Praskajúce pupienky môžu zatlačiť infikovaný materiál ďalej do kože, čo vedie k väčšiemu opuchu a začervenaniu a dokonca k zjazveniu. Ak si všimnete, že pupienok prichádza pred veľkou udalosťou, ako je ples alebo iná dôležitá udalosť, dermatológ alebo správne produkty pre akóznu pleť (napríklad celá kozmetická rada Bione Antakne) vám ho často dokáže liečiť s menším rizikom zjazvenia alebo infekcie.

"Vaša pokožka veľmi často reaguje priaznivo, potom zrazu produkt prestane fungovať," hovorí odborník na pokožku pán Schlessinger. "Spôsob, ako sa s tým vysporiadať, je mať dva alebo tri produkty, ktoré sa vám páčia, a sú vhodné pre Váš typ pleti a striedať ich po týždňoch, mesiacoch. Jednoducho podľa potreby vašej pokožky."

Najlepšia starostlivosť o problematickú pleť s akné v puberte

Aj obyčajné neliečené akné, alebo akné na ktoré ste použili nesprávne prípravky sa môže stať veľkým problémom pre Vás a Vašu pokožku. Nečakajte, pomôžte svojej pleti alebo pleti svojich dospievajúcich detí špeciálnou kozmetickou radou ANTAKNE - len tak vyhráte nad akné.

https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/acne/features/top-teen-skin-problems-how-to-solve-them
https://kidshealth.org/en/teens/skin-tips.html
https://eminenceorganics.com/ca/blog/2019/09/30/face-masks-101-benefits-types-and-how-often-you-should-use-one
https://www.apothecopharmacy.com/blog/how-to-build-the-best-teenage-skin-care-routine/

Mohlo by vás zaujímať

Ako na bielenie zubov bezpečne?

Bielenie zubov je populárnym riešením v boji proti zafarbeniu zubov spôsobenému pitím kávy, jedením určitých potravín, fajčením a prirodzeným procesom starnutia. 

Zbavte sa vrások retinolom

Retinol poslené roky priťahuje obrovskú pozornosť výrobcov kozmetiky a starostlivosti o pleť. Ženy okolo 30 veku života si začínajú všímať prvé náznaky vrások a najdostupnejšou ...

Účinný tip na bolesť kĺbov a svalov

Bolesť ako taká všeobecne znižuje kvalitu nášho života. Keď nás bolia kĺby, svaly či kosti, môže to mať viacero príčin. Medzi tie najzákladnejšie patrí napríklad zmena stravovacích návykov ...

ODOBERAJTE AJ VY NÁŠ NEWSLETTER

Prihláste sa do nášho newsletteru a dozviete sa 
o aktuálnych zľavách a novinkách medzi prvými.

Ušetrite na poštovnom. 
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*

Ušetrite na poštovnom.
Poštovné a balné ZDARMA pri objednaní nad 40 €*